Uw specialist in CNC frees-, zaag- en boorwerk
 

Werkgebieden

"Partnership zit in ons DNA."

 
chopped-wood-evening-forest-7557.jpg
 
 

Werkgebieden

Boerboom Hout BV produceert op zijn houtbewerkingsmachines producten voor diverse toepassingen. Belangrijkste producten zijn de klantspecifiek gemaakte akoestische panelen, de langlopende productieseries voor de automotive, seriematige designtafels voor bekende meubelmerken en veelal repeterende opdrachten voor de industrie en bouw. Boerboom koopt het plaatmateriaal rechtstreeks bij de bron, maar indien gewenst kunt U het ook zelf aanleveren voor een loonbewerking.


 
 
 
DSC_4595.JPG

Akoestische panelen

Wij perforeren panelen voor akoestische toepassingen in gym- en sportzalen, zwembaden, kantoren, openbare gebouwen, enz.

De panelen worden in wanden en plafonds geplaatst. De panelen worden gemonteerd op een regelwerk met akoestische wol.

Indien gewenst leveren wij de panelen afgelakt en aan de achterzijde voorzien van een vlamvertragend firetdoek.

Speciale perforatiepatronen behoren tot de mogelijkheden.

 
 
 
Autorai 2007 Daf.jpg

Automotive

Onze op maat gefreesde panelen van o.a. MDF en populieren multiplex worden toegepast in vrachtwagens, personenauto's, bedrijfswagens, touringcars, treinstellen en schepen.

Grote series van een paar 100.000 stuks per jaar zijn geen uitzondering. Dit alles met een afkeurpercentage kleiner dan 0,01% en een leverbetrouwbaarheid van bijna 100%. 

 
 
 

"Respect + collegialiteit = elkaar helpen"

Zoeken naar partnership zit in ons DNA verankerd. We werken samen met leveranciers en collega-bedrijven om een hoogwaardig totaalproduct te realiseren.

 
Quote-boerboom3.jpg
 
 
Isola0005.jpg

Meubels

Uit massief hout maken wij seriematig designtafels en kantoormeubelen. Wij zorgen dat ze afgelakt, gemonteerd en verpakt zijn. De meest gebruikte houtsoorten zijn eiken, noten, essen en beuken.

Voor een internationaal opererende afnemer maken wij hoogwaardige brood- en kaasplanken. 

 
 
 
Venco nest.JPG

Industrie / Bouw

Een zeer breed werkgebied, maar veelal repeterende opdrachten. Denk hierbij aan opdrachten uit de verpakkingsindustrie, agrarische sector, interieurbouw en aannemerij. 

Wij maken seriematig retail displays,  onderdelen voor o.a. atletiektoestellen, (sorteer)machines, bedden, broedmachines, speeltoestellen enz. 

 
 

Projecten