Uw specialist in CNC frees-, zaag- en boorwerk
 
 

Akoestische panelen


Op efficiente wijze kunnen panelen geperforeerd worden zodat akoestische eigenschappen verkregen worden. Deze panelen vinden hun toepassing in wanden en plafonds in o.a. sporthallen, gymzalen, zwembaden, openbare ruimtes, kantoren, theaters, bioscopen en verzorgingstehuizen.

De functionaliteit zit vooral in het voorkomen van ongewenste na-galm. Bij moderne gebouwen wordt hierop steeds meer de nadruk gelegd. In principe perforeren wij alle houtachtige plaatmaterialen zoals multiplex van o.a. berken, populieren, vuren en okoume maar ook MDF, spaanplaat, OSB of samengestelde platen met fineer, HPL, Trespa, Aluminium, enz. 

In samenwerking met Metsa is het Sonans© paneel ontwikkeld, dit is een geperforeerde KertoQ plaat. Door zijn constructieve eigenschappen uitermate geschikt voor sport-, gymzalen en openbare ruimten. Deze plaat voldoet aan de door het NOC*NSF gestelde eisen.

 
Boerboom2018 (176).jpg
 
 
20160218_111229.jpg

Sporthallen en zwembaden

De Sonans plaat is speciaal voor deze toepassing ontwikkeld in samenwerking met Metsä. Andere basismaterialen zijn ook door ons leverbaar.

 
IMG_9745.JPG

Wand en Plafondpanelen in kantoren en publieke ruimtes

Toegepast ter verbetering van de akoestiek en het algehele comfort in diverse ruimtes.

 
revit.jpg

Download Sonans Revit Familys

Na het registreren van uw bedrijfsgegevens kunt u de Sonans Revit Familys downloaden. U kunt meteen aan de slag om uw ruimte af te werken met akoestische panelen. Naast een visueel resultaat volgt er ook een Excel-sheet voor een gedetailleerde offerteaanvraag.

 
 
 

Bekijk ook

Automotive

Meubels

Industrie / Bouw

Vragen?