Uw specialist in CNC frees-, zaag- en boorwerk
 
 

Geperforeerde panelen

 
 
kerto Geusseltbad Maastricht.jpg
 
 

Geperforeerde panelen worden op klantspecificatie gemaakt. De standaard steek van de gaatjes op onze nieuwe boorstraat is 15 of 20 mm hart op hart. De steek van 16 mm blijft mogelijk op onze CNC-machines. Naast de rechte perforatielijnen is het ook mogelijk om in dobbelsteen-5 patroon te perforeren. De gatdiameter wordt vaak op 6 , 8 of 10 mm gekozen, maar de keuze is vrij.

Nieuw is onze mogelijkheid om in een ‘random’-patroon te perforeren zonder verlaging van de perforatiegraad (akoestische waarde).

Indien gewenst wordt het paneel blank gelakt of in een gekleurde lak of beits afgewerkt. De achterzijde kunnen wij voorzien van een vlamvertragend zwart Firetdoek. Uiteraard behoort het frezen en perforeren van paspanelen ook tot de mogelijkheden. 

P1010284-resized.jpg

Sonans

Geperforeerde KertoQ voor akoestische toepassingen. Voldoet aan de eisen gesteld door NOC*NSF. Gemaakt van PEFC-gecertificeerd Fins vurenhout. Onder hoge druk watervast verlijmd waardoor de densiteit hoger ligt dan van vurenhout.

Sonans heeft een warme natuurlijke uitstraling.

Extra informatie in de brochure

In de brochure vindt u meer informatie over de Sonans panelen

 
 
 
 
20180725_110604.jpg

Berken multiplex

Door het ontbreken van noesten en vlammen wordt een egaler en rustiger beeld verkregen. Het blijft een kwestie van persoonlijke smaak. De 18 mm dikke panelen zijn zeker voldoende sterk om de belastingen in een sporthal te doorstaan. 

 
 
20180725_094255.jpg

OSB

In enkele gevallen wordt uit kostenoverweging voor OSB gekozen. Voor ons geen probleem, wij perforeren wat u wenst. 

 
 
 

Projecten