Uw specialist in CNC frees-, zaag- en boorwerk
 
 

Meubelindustrie


Traditioneel produceren we meubels met een duurzaam karakter. Dit geldt voor zowel tafelbladen als voor compleet afgewerkte eindproducten zoals kantoormeubels, eettafels, salontafels, kasten etc.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren in alle mogelijke toe te passen houtsoorten of plaatmaterialen. Hiervoor hebben we een wereldwijd netwerk opgebouwd bij leveranciers en fabrikanten van spaan-, MDF-, OSB-, fineer- en gemelamineerde platen. Ook in massief hout staan we ons mannetje, met name in eiken-, beuken- en notenhout maar andere houtsoorten worden ook verwerkt.

We zien onszelf als een echte "Co-Producer" die vaak aan tafel zit met zowel de ontwerper als met de groothandel om op die manier tot een optimaal eindproduct te komen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om de totale logistieke afwikkeling door Boerboom te laten uitvoeren. Schroom niet, bel ons gerust om ook eens met u om tafel te zitten voor het beste advies.

 
 
 
Isola0005.jpg

Isola

Een tafel met veel CNC-bewerkingen vanwege het speciale patroon in het blad, maar ook de poten vragen complexe bewerkingen. 

 
Tafel detail (1).jpg

Doble

Door een vroegtijdige betrokkenheid in het technisch ontwerp is Boerboom in staat om de wensen van de markt te vertalen in een commercieel aantrekkelijk product.

 
buzzi space.jpg

Uw wensen

Met oog voor details, helpt Boerboom om praktische punten te verwerken in een elegant ontwerp zodat functionaliteit en design samen gaan.

 
ASA_3472.jpg

Kaas- en broodplanken

De jarenlange ervaring in de meubelindustrie met massief hout wordt ook aangewend in de seriematige productie van hoogwaardige serveerplanken uit met name eiken- en notenhout.

 
 
 

 

Voor diverse gerenommeerde winkelketens produceren we seriematig meubelen, displays en gebruiks- of showvoorwerpen van de meest uiteenlopende materialen. Dit kan compleet “knock down” verpakt in folie of in dozen, of als halfproduct dat verder gaat in de keten.

Andere bekende voorbeelden

 
Low_Tide_180_x_120.jpg
Linteloo (4).JPG
Tafel detail (2).jpg
buzzi balance.jpg
 
 
 

Bekijk ook

Akoestische panelen

Automotive

Industrie / Bouw

Vragen?