Uw specialist in CNC frees-, zaag- en boorwerk
 
 

Industrie / Bouw


Dankzij onze veelzijdige ervaring zijn we voor vele industieën een partner met meerwaarde. In de automotive gebruikelijke kwaliteitssystemen en continue verbeteringstrajecten, worden ook ingezet in de industriële/bouw producties. Voor eenmalige series of bijzondere projecten kan Boerboom meedenken en adviseren in het ontwerp, de materiaalkeuze en afwerking. Wij houden graag rekening met de wensen en behoeftes van onze klant.

 
 
 
bg-industrie.jpg

Agro

Voor wereldwijde spelers in de kippenstal inrichtingen leveren wij het plaatwerk voor de legnesten/broedhokken, de oploopplaten, eierbanddeksels enz.

Indien gewenst coaten wij de panelen zodat ze gereinigd kunnen worden met een hoge drukspuit.

 
optimus.png

Sorteerlijnen voor distributie centra

In sorteerlijnen in distributiecentra zitten veel repeterende panelen van betonplex. Hoge maatvastheid is een vereiste voor de montage op locatie.  

 
OCEANCO-Y718-1.jpg

Jachtbouw

De panelen voor de wanden en plafonds worden in hun unieke vorm gefreesd uit de maritieme kwaliteit in populieren multiplex.

 
Module.14002.jpg

Retail / displays

Uit vuren of populieren multiplex frezen wij de panelen die we vervolgens monteren tot kant en klare displays. Indien gewenst worden ook speciaal ingekochte of aangeleverde metalen/kunststof componenten gemonteerd.

Door vanaf het begin betrokken te zijn bij het ontwerp kan meegedacht worden in vormgeving en optimalisering van de produceerbaarheid.

 
hq pack.jpg

Verpakkings-industrie

Onderdelen van industriele verpakkingen zoals scharnierklossen, tussenliggers en panelen.

 
hindernis.jpg

Spring hindernissen

Voor de paardensport maken we in grote aantallen de hekwerken voor de springhindernissen. De onderdelen worden nog geschuurd zodat ze direct gespoten kunnen worden.

 
 
 

Industrie / Bouw


Interessant zijn we voor klanten die speciale producten zoeken, in grote aantallen en maatnauwkeurig.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Alle aanvragen worden discreet behandeld. Door onze grootschaligheid kunnen wij zeer concurrerend het plaatmateriaal leveren, maar indien gewenst beperken wij ons ook tot loonwerk waarbij u zelf de materialen aanlevert.

Enkele bekende voorbeelden

Boerboom2018 (157).jpg
springkasten 03.jpg
Boerboom2018 (156).jpg
totaal opening.jpg
 
 
 

Bekijk ook

Akoestische panelen

Automotive

Meubilair

Vragen?