Uw specialist in CNC frees-, zaag- en boorwerk
 

Partnership

 "Je haalt meer uit de investering door samen te werken."

 
snijd-mannen-die-handen-schudden_23-2147779044.jpg
 
 

Onze visie

Verantwoordelijkheid gaat verder dan de werkplek

Waarom werken wij bij Boerboom Hout? Omdat we binding voelen met het materiaal hout? Omdat we de techniek en/of processen interessant vinden?

Dit allemaal natuurlijk! Maar... uiteindelijk zijn er veel bedrijven die in één of meer van deze facetten kunnen voorzien. Wat Boerboom echter als meerwaarde te bieden heeft, is de kans om elke keer te blijven nadenken over waarmee we bezig zijn. Door de complexiteit van de processen en de diversiteit van de werkzaamheden, zijn we nooit uitontwikkeld. Dit houdt ons puzzelende brein draaiend en biedt iedere dag opnieuw uitdagingen!

Om te kunnen doen wat we graag doen, moeten we een economische grondslag creëren met hetgeen we graag doen. Wat doen we graag? Met een creatieve aanpak, inventieve oplossingen zoeken, voor de uitdagingen die voor ons liggen. Ofwel; Puzzelen! En juist daarvoor is onze technische en repeterende productie bij uitstek geschikt!


 
Boerboom2018 (2).jpg

Geschiedenis

Frans Boerboom is in 1973 begonnen als ambachtelijk houtbewerker. Al snel ontwikkelde Boerboom Hout zich als timmerbedrijf voor de bouw. Media jaren 80 is de focus verlegd op de toelevering aan de industrie. 

Boerboom Hout ontwikkelde zich tot een industrieel toeleverancier die haar mannetje staat: een volwaardig toeleverancier van grote en middelgrote series in massief hout en plaatmateriaal,  halffabricaten en eindproducten.

 
IMG_9885.JPG

Familiebedrijf

Boerboom Hout is een echt familiebedrijf. De 4 zonen van Frans zijn allen werkzaam binnen het bedrijf.

Frans heeft inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd behaald en houdt als adviseur een oogje in het zeil.

Sinds 1 januari 2018 heeft Bas Boerboom het bedrijf overgenomen van zijn vader.

 
beeld overleg.JPG

Partnership

Partnership zit verankerd in ons DNA. Onze klanten benaderen we als partner. Zij zijn ons bestaansrecht en in samenspraak komen we tot de optimale oplossing vanuit materiaal, bewerking, kwaliteit en prijs.

 
Boerboom2018 (28).jpg

Totaalproduct

We werken regelmatig samen met leveranciers en collega-bedrijven om de klant een totaalproduct aan te bieden. Je haalt meer uit de investering, door samen te werken. Met onze toeleveranciers onderhouden we een goede band.


 
 
 
 

Zo maken we het waar

Door de jaren heen is er flink geïnvesteerd in een CNC-frees met robotlijn, 5-assige freesmachine, grote CNC-machine, zaagmachine, CNC-boorstraat en uitbreiding van de opslag.


 
Boerboom2018 (50).jpg

CNC bewerkingen

Op onze vele CNC-machines maken we de producten voor onze klanten. Vaak zijn dit grote series die wij op meer-motorige CNC-machines maken. 

Lees meer

Boerboom2018 (39).jpg

Handmatige bewerkingen

Indien de producten een voor- of nabewerking behoeven of zelfs (gedeeltelijke) montage is dit mogelijk in onze handmatige afdeling.

Lees meer