Uw specialist in CNC frees-, zaag- en boorwerk
 
 

CNC bewerkingen


De CNC-afdeling bestaat uit 6 meer-motorige CNC-freesmachines, een gerobotiseerde CNC-freesmachine en een 5-assige CNC-freesmachine. Iedere freesmachine heeft zijn eigen specificaties waardoor er steeds gekozen kan worden voor de meest optimale poductiemethode. 

Protec_foto.jpg

Meer-motorig

De panelen worden eerst op maat gezaagd en daarna op de freesmachine in 3-voud gefreesd. Op deze wijze wordt de freestijd als het ware slechts 1/3 van de tijd. Hiermee worden grote series zeer efficiënt geproduceerd.

Door 2 werktafels wordt de wisseltijd van de werkstukken tot een minimum beperkt. Het koppelen van de 2 tafels maakt de CNC-machine geschikt voor werkstukken tot 6,3 x 3,2 meter.

 

 
Boerboom2018 (13).jpg

Gerobotiseerd

Producten met een grote herhalingsfactor voor met name de automotive worden op deze lijn geproduceerd. De robots zorgen voor een controle van maatvoering, kunnen inslagmoeren aanbrengen, gedeeltelijke coating aanbrengen en zelfs een stukje assembleren.

 
IMG_7432.JPG

5-assig

Vooral voor de meubelproducten een snellere productie van complexe vormen. Vanwege de grote opspantafel ook nog de mogelijkheid om te pendelen waardoor wisseltijden beperkt worden.


Impressie CNC-machines

 
 
Boerboom2018 (122).jpg
IMG_7399.JPG
IMG_7429.JPG
Boerboom2018 (26).jpg